Sessions individuals

En les sessions individuals que proposo, utilitzo la psicologia i el coaching. Uneixo les dues disciplines amb l’objectiu de facilitar a persones en situacions de crisi o conflictes, la recerca del seu benestar. D’una banda els meus coneixements i experiència com a psicòleg em permet ajudar que la persona pugui conèixer impediments relacionades amb l’aprenentatge, processos de pensament, traumes o emocions mal gestionades per vèncer i així enfortir la personalitat de cara a nous desafiaments en la vida i per altra banda el coaching, disciplina que es pot definir com el procés d’acompanyament individualitzat en el qual el coachee allibera el seu talent a través de la detecció dels seus punts forts i les seves oportunitats de millora i l’elaboració i seguiment d’un pla d’acció concret. No es tracta d’ensenyar sinó d’ajudar a aprendre.

“No diguis no puc ni de broma, perquè l’inconscient no té sentit de l’humor, el prendrà seriosament, i t’ho recordarà cada vegada que ho intentis!””Facundo Cabral

Segons el que plantegi el client podem treballar temes com:

  • El creixement personal on l’enfocament està més lligat a la visió completa de la persona.
  • Aspectes més empresarials com habilitats emocionals i executives, on l’objectiu està més focalitzat en el manteniment de fortaleses i millora de debilitats.
  • Projectes laborals adreçats a persones que busquen feina o que volen emprendre i tenen una idea de negoci però que no saben per on començar, i tot els resulta complicat.
  • Àmbit esportiu orientat a l’ajuda d’esportistes a potenciar les seves habilitats, fortaleses, acompliment i desenvolupament professional.


¿Parlem?
Contacta amb mi si vols que ens veiem.


El teu nom

El teu correu electrònic

El teu missatge (opcional)


He llegit i accepto la Política de privacitat